Maria a fost asistata la nasteri de acelasi medic care a asigurat-o ca sarcinile decurg bine si ca bebelusii nu au probleme de sanatate.
In decurs de 2 ani, Maria Mirabela Alexe a adus pe lume o fetita si un baietel.

Din pacate, micututii au murit la scurt timp de la nastere.
Femeia a nascut la Spitalul "Sf. Pantelimon" din Focsani, iar acelasi medic a fost de fiecare data langa ea, scrie Vrancea24. In timpul ambelor sarcini, medicii au asigurat-o ca totul decurge normal si ca micutii nu au nicio problema de sanatate. 

Impreuna cu prietenul ei, tatal copiilor, a contactat deja un avocat care studiaza documentele, intentionand sa depuna plangere la Colegiul Medicilor pentru malpraxis. „Vreau raspunsuri, pe care nu cred ca le voi primi vreodata. Nu pentru mine fac asta, ca eu sunt un caz pierdut, ci pentru viitoarele mamici. Pe vremuri, femeile nasteau acasa, singure, si nu mai murea nici un copil, iar acum se moare pe capete”, spune Maria Mirabela Alexe.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Medicii le-au spus parintilor indurerai ca fetita a murit din cauza ca avea lichid la plamani, iar pe certificatul de deces al baietelului au trecut ca si cauze ale mortii: insuficienta cardio-respiratorie acuta, hemoragie pulmonara, boala hemoragica a nou-nascutului, detresa respiratorie neonatala. 

Intreaga poveste AICI.  

Sursa foto: Vrancea24


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si