Close sidebar
Close sidebar

Și-a recunoscut fapta! Cine este tânărul care a ucis un şofer de Uber din Ploiești cu 22 de lovituri de cuţit

Tânărul de 21 de ani care a ucis un şofer de ridesharing cu 22 de lovituri de cuţit şi-a recunoscut faptele, au declarat, joi, surse judiciare. Potrivit presei locale, suspectul de crimă este din Ilfov, dar locuiește fără forme legale în comuna Bărcănești, Prahova.

Sorin Negru,

El este suspectul crimei din Snagov

[Sursa foto: Facebook / YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un tânăr de 21 de ani, din Bărcănești, județul Prahova, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a recunoscut că a ucis un șofer de Uber din Ploiești. După crima petrecută în Snagov, el a furat mașina și a incendiat-o pe un câmp din comuna Brazi.

Citește și: VIDEO Un tânăr din Prahova a înjunghiat un șofer de 22 de ori! După ce i-a luat viața a plecat cu mașina victimei și i-a dat foc

Șoferul de 31 de ani a fost solicitat de tânărul care avea să-i devină călău pentru o cursă din Ploieşti către Bărcăneşti, unde potrivit surselor, agresorul locuia la concubina lui.

Comanda de taxi nu ar fi fost făcută prin aplicație, ci direct prin telefon către şofer.

Cine este suspectul crimei din Snagov

Suspectul crimei din Prahova se numește Gabriel Nițu și este din Ilfov, dar locuiește fără forme legale în comuna Bărcănești, potrivit Observator Prahovean.

Citeste si: El este Cătălin, șoferul de ridesharing ucis cu 22 de lovituri de cuțit, în Snagov. Bărbatul în vârstă de 31 de ani era tatăl a doi copii- kanald.ro

Citeste si: Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a înjunghiat de zeci de ori, iar apoi a încercat să-și ascundă urmele. Doi copii au rămas acum orfani de tată- wowbiz.ro

Citeste si: Unul dintre liceele premiate de Klaus Iohannis a avut doar doi elevi la Bacalaureat, unul dintre ei l-a picat inițial- antena3.ro

La un moment dat, între cei doi ar fi izbucnit un conflict care a degenerat. Şoferul a fost ucis pe o stradă din Snagov, după ce agresorul l-a înjunghiat cu zeci de lovituri de cuţit.

Pe urmă, ca să-şi ascundă fapta, criminalul a lăsat cadavrul bărbatului într-o pădure din apropiere, urmând ca în altă pădure, la 60 de kilometri distanţă, să incendieze maşina.

Suspectul crimei din Prahova, arestat

[Sursa foto: Captură YouTube/ Ziarul Incomod]

Cum a fost prins suspectul de crimă

Un localnic care a văzut flăcările, a sunat la 112, iar pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat.

Anchetatorii au verificat camerele de supraveghere și așa l-au identificat pe suspect.

Inițial, acesta le-a declarat polițiștilor că a fost plătit să scape de mașină, dar ulterior și-a recunoscut faptele, potrivit ObservatorulPH.

Miercuri seara, mai mulți șoferi de Bolt și Uber s-au strâns în centrul Ploieștiului pentru a protesta împotriva violențelor verbale și chiar fizice la care sunt supuși de diverși clienți ai serviciilor de tip „ride-sharing”.

El este suspectul crimei din Snagov

[Sursa foto: Facebook/ YouTube]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI