Close sidebar
Close sidebar

"Si-a scos papucii, si-a facut semnul crucii si s-a aruncat!" O romanca de 47 de ani s-a sinucis in Italia

Daniela Lazaroiu, o romanca in varsta de 47 de ani, rezidenta la Roma, s-a sinucis ieri seara, sub privirile ingrozite a zeci de persoane.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Romanca s-a aruncat in gol de pe podul Clementino din localitatea Civita Castellana sub privirile ingrozite ale trecatorilor, scrie Rotalianul.    "Si-a scos papucii, si-a facut semnul crucii si s-a aruncat”, au relatat martorii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Daniela Lazaroiu, in varsta de 47 de ani si casatorita, se pare ca era rezidenta la Roma dar era venita in vizita la o prietena care locuieste la Civita Castellana. Alarma a fost data de cativa trecatori care au vazut-o pe conationala noastra aruncandu-se de pe pod. Sosite la fata locului, autoritatile si echipajul de pe ambulanta nu au mai putut face nimic pentru a salva femeia.

Aceasta sarise intr-o rapa de la o inaltime de peste 50 de metri iar gasirea corpului neinsufletit de catre pompieri si medici a durat aproape o ora.

Din primele investigatii reiese ca femeia a decedat pe loc. Nu se stie pana in momentul de fata de ce conationala noastra a ales sa faca acest gest. Potrivit autoritatilor, Daniela nu a lasat niciun bilet sau mesaj care sa explice motivul sinuciderii sale. 

Sursa foto: TusciaWeb.eu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI