Close sidebar
Close sidebar

Sibienii vor avea transport în comun de ultimă generaţie! Noile autobuze au fost prezentate astăzi, în Piaţa Mare

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Transportul in comun din Sibiu se modernizeaza. Primele autobuze noi dotate cu echipamente de ultima generatie au ajuns pe strazile din oras.

Cele 20 autobuze din lotul de 55 achizitionate de societatea de transport in comun din oras vor intra in circulatie de luna aceasta. Autovehiculele  au fost prezentate astazi in Piata Mare din Sibiu. Acestea sunt produse de doua companii din Turcia, iar restul vor ajunge la Sibiu pana la sfarsitul anului.

Autovehiculele simple au o lungime de 12 metri si 95 de locuri, iar cele  articulate cu o lungime de 18 metri si 147 de locuri. Autbuzele sunt dotate cu sisteme de climatizare, sisteme informatice de monitorizare conectate la baza societatii, instralatii de numarare a calatorilor la fiecare usa, sisteme de supraveghere video, echipamente WIFI si sisteme eloctronie pentru plata biletelor.

Autobuzele sunt prevazute cu facilitati pentru accesul persoanelor cu mobilitate bredusa si au locuri rezervate pentru pasagerii cu nevoi speciale.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

Otokar, lider în domeniul autobuzelor, în Turcia, este parte a celui mai mare grup industrial din Turcia, Koç, care deţine mai multe mărci de electrocasnice şi electronice, cum ar fi Arctic, Beko şi Grundig. Grupul Koç a raportat pentru anul trecut venituri de 24,01 miliarde euro.

Otokar are o capacitate anuală de producţie de 12.600 vehicule, din care 5.000 de autobuze/autocare. Suprafaţa alocată activităţii de producţie se întinde pe 552.000

metri pătraţi.

Otokar a vândut în medie 2.500 de autobuze pe an în ultimii opt ani. Compania are 2.200 angajaţi şi 300 de distribuitori şi puncte de service.

În ultimii zece ani a investit 110 milioane euro în cercetare şi dezvoltare.

Turcia a devenit liderul regional al industriei de autobuze, depăşind în acest domeniu ţările industrializate din vestul Europei. Astfel, 4 din 10 autobuze care circulă în Europa provin din Turcia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI