Close sidebar
Close sidebar

Sibiu: 35 de angajați din cadrul Tribunalului și Judecătoriei au fost confirmați cu noul coronavirus

Un număr de 35 de angajaţi ai Tribunalului şi Judecătoriei din Sibiu au fost confirmați cu noul coronavirus, în urma testărilor făcute după înregistrarea primelor cazuri de infectare la cele două instanțe.

Andreea Bolocan,

Sibiu: 35 de angajați din cadrul Tribunalului și Judecătoriei au fost confirmați cu noul coronavirus [Sursa foto: tribuna.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"După depistarea primelor cazuri de coronavirus la nivelul Tribunalului şi Judecătoriei Sibiu, s-a procedat la testarea angajaţilor celor două instanţe, respectiv 170 de persoane. Rezultatele testelor efectuate în cadrul testării de grup, precum şi cele efectuate individual ca urmare a prezentării la o unitate medicală, evidenţiază faptul că 35 de persoane au avut teste pozitive", se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de Tribunalul Sibiu.

În total au fost testați 170 de angajați din cadrul Tribunalului și Judecătoriei din Sibiu

Din toți cei 35 de angajaţi ai celor două instanţe fac parte judecători, grefieri, grefieri arhivari, grefieri registratori, precum şi personal din cadrul departamentului economico-financiar şi administrativ.

Citeste si: Focar de coronavirus la o secție ATI non-COVID

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Bilanț coronavirus 10 noiembrie: Cel mai mare număr de decese de la începutul pandemiei

Se vor lua măsuri de prevenire a infecției cu noul virus în cadrul celor două instanțe

" În vederea luării tuturor măsurilor necesare pentru buna desfăşurare a activităţii celor două instanţe, în condiţii de siguranţă, procedura de lucru efectivă a compartimentelor cu publicul din cadrul Tribunalului şi Judecătoriei Sibiu este stabilită prin decizii ce se regăsesc publicate pe portalul instanţelor.

În această perioadă, Tribunalul Sibiu şi Judecătoria Sibiu depun eforturi în vederea luării tuturor măsurilor necesare pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu SARS COV-2 în cadrul celor două instanţe, astfel încât activitatea de judecată să nu fıe afectată", s-a mai anunțat în comunicat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI