Close sidebar
Close sidebar

Sicriul cu trupul neinsufletit al Ionelei Prodan a fost depus la capela cimitirului Bellu! Imaginile sunt dureroase

Aseara, Ionela Prodan a trecut in lumea celor drepti, la 70 de ani, dupa ce corpul ei a cedat in urma unei suferinte de durata. Cantareata de muzica populara a lasat in urma ei rauri de lacrimi.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ea a murit la Spitalul Elias din Bucuresti si urmeaza sa fie inmormantata joi, la cimitirul Bellu din Capitala. Pana atunci, cei care vor sa isi ia ramas bun de la ea o pot face mergand la capela cimitirului, acolo unde sicriu alb cu trupul neinsufletit al artistei a fost deja depus.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Cei ce vor sa-si ia ramas bun de la mama mea, Ionela Prodan, o pot face la Capela cimitirului Bellu, incapand de astazi, ora 17:00. Ceremonia de inmormantare va avea loc tot aici, joi 19 aprilie, de la ora 12:00.

Numai familia si apropiatii sunt asteptati la restaurant dupa inmormantare", a scris Anamaria Prodan pe contul ei personal de Facebook. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI