Desi pare o decizie ciudata pentru multi dintre noi, cei doi au marturisit ca aici si-au gasit linistea pe care au dorit-o. Au ales sa se mute la Hartagani, in judetul Hunedoara, acolo unde au ajuns in urma cu 7 ani. "Am ales locul asta pentru ca e zona in care spuneam ca mi-ar placea sa ma trezesc dimineata. Ceea ce am gasit aici, ce am descoperit, mi-a adus linistea interioara.

Vreau sa schimb lumea, sa schimb mentalitati", spune Silvia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ea are 34 de ani si pana sa ajunga aici a schimbat mai multe job-uri in tara si in strainatate. A facut si munca de birou, dar a lucrat si pe santier, insa linistea si-a gasit-o avand grija de animale si de gospodarie.

David, logodnicul Silviei, este pasionat de astronomie si si-ar dori sa faca in aceasta localitate un obsevator.

Pentru a-si duce traiul cresc animale si cultiva pamantul si fac comert in sat cu altii locuitori.

"Sa te descoperi pe tine insuti, cred ca asta este cel mai important si apoi din toate chestiile astea se scurg la randul lor alte lucruri la fel de importante pentru intreaga comunitate", spune Silvia.

INTREAGA POVESTE A CELOR DOI TINERI O PUTETI CITI AICI

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si