Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Simona Halep a vorbit despre scandalul de dopaj: "Nu am consumat niciodată, în mod conştient"

Fostul număr 1 mondial în tenisul feminin a vorbit despre suspendarea sa, dar și despre substanța interzisă care i-a fost depistată în organism.

Diana Bostan,

Simona Halep


DISTRIBUIE
acest articol

Cu toate că, după suspendarea de 7 luni din cauza scandalului de dopaj de la US Open, Simona Halep a ieșit din topul primelor zece jucătoare ale lumii, reprezentanții Federației Franceze de Tenis i-au trimis sportivei un wild-card pentru Roland Garros.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citește și: Simona Halep este în doliu/ ”Ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o”

Românca se află aucm pe poziția 26 în ierarhia WTA, și, în urma pauzei îndelungate a pierdut aproximativ un milion de dolari.

Aceasta adunase suma de aproape 1 milion de dolari anul trecut, în perioada ianuarie-mai, bani obținuți doar din premiile câștigate la turnee. La aceste venituri s-au adunat ulterior și bonusurile de performanță din contractele publicitare.

Simona Halep a fost suspendată de Agenția Internațională a Integrității în Tenis după ce a ieșit pozitivă la Roxadustat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI