Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep, petrecere de zile mari, intr-un club de fite de pe Litoral! Cu ce Don Juan autohton s-a afisat si cum i-a marturisit acesta ca o iubeste

Simona Halep a avut un weekend cat se poate de relaxant, ea mergand, pe Litoral, intr-unul dintre cluburile de fite de acolo si si-a facut de cap.

Calin Perian,


DISTRIBUIE
acest articol

Eliminata de la Wimbledon, Simona Halep a dovedit ca se tine de cuvant. Asa ca, dupa ce a anuntat ca vrea sa isi ia o vacanta si sa se relaxeze si sa se distreze, numarul unu mondial in ierarhia tenisului feminin a dat drumul la distractie.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Asa ca, intr-una dintre seri, ea a mers intr-un club de mari fite de pe Litoral si si-a facut de cap acolo, ea petrecand pana in zori. Iar printre cei care, intr-un fel sau altul, i-au tinut companie a fost si Codin Maticiuc, unul dintre cei mai de succes burlaci de pe la noi, renumele sau de Don Juan fiind arhicunoscut.

Iar intalnirea dintre cei doi a fost povestita chiar de Codin, pe contul sau de socializare.
“Sambata am fost la Nuba Mamaia. Canta Delia si sotul ei, Razvan, isi sarbatorea pentru a doua oara ziua de nastere. La prima nu ajunsesem asa ca am tinut sa ajung la asta. Cand femeia a terminat de cantat si eu eram deja matol, ne-am mutat la Loft unde m-am urcat direct pe masa pe ritmuri de Despablito si cu un Grey Goose la indemana.
Cand eram mai in forma in fumuri de trabuc si aburi de alcool, vine una dintre patroane si ne da vestea: Dumnezeu era la Loft, cateva mese mai încolo. Da, Dumnezeu e femeie si se numeste Simona. O rog pe vestitoare sa ma duca pana la ea daca o cunoaste, ca sa ma închin ca la moaste. Ii zic si Deliei sa ma insoteasca, pe deoparte ca nu merg singur si pe de alta ca stiam ca si ea e fana.
Delia ma apostrofeaza: “nu mergem, e urat. A venit femeia sa se distreze si mergem noi s-o stresam”. Am cazut pe ganduri. “Ai dreptate. Hai sa mergem”. A bufnit-o rasul. “Hai, ma, Codine pe bune acum. Nici mie nu-mi place sa fac poze din trei in trei minute. Hai s-o lasam in pace”. Am ezitat iar. “Bine. Hai sa mergem”. Am început s-o trag de mana spre masa Simonei impreuna cu ownerita care macar o cunostea.
Am ajuns in fata Simonei cu Delia tarata efectiv si i-am spus: “Saru’mana, sunt cel mai mare fan al tau. Esti singura femeie care m-a facut sa simt ceva in ultimii doi ani. Sa plang, sa rad. Sa transpir. Esti singura mea sansa sa mai slabesc. Sa raman doar pitic, nu si gras”,
a povestit Codin Maticiuc.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI