Close sidebar
Close sidebar

Situatia disperata in care a ajuns in barbat din Vrancea. Are picioarele amputate, insa vrea sa isi vanda proteza de la un picior pentru a achita impozitelele locale

Vrea să-şi vîndă proteza de la picior pentru a-şi achita impozitele locale! Este situaţia disperată în care a ajuns un bărbat din Vrancea. Deşi are ambele picioare amputate, bietul om spune că e gata să renunţe la unul dintre picioarele de lemn, pentru a face rost de 1.300 de lei. Până atunci, a dat primăria în judecată. ##VIDEO14769##

,


DISTRIBUIE
acest articol

"Nu e gluma. Îmi VÂND piciorul drept pentru a putea achita impozitul impus (contrar legilor in vigoare) de mini GUVERNUL Orasului Marasesti jud. Vrancea, pe casa si masina handicapatului (subsemnatul). Va rog sa ma ajutati si sa distribuiti", a scris Constantin Costea pe Facebook.

Domnul Constantin a primit acasa o decizie prin care este informat de cei de la Directia de Taxe a primariei Marasesti ca trebuie sa achite 1300 de lei impozit pe teren, casa si masina.

„Masina pe care am primit-o cadou ma mai scotea din curte. Altfel, sunt inchis aici”, spune acesta.

Omul stia ca persoanele cu handicap sunt scutite de astfel de impozite, asa ca si-a cautat dreptatea.

Barbatul are ambele picioare amputate din cauza unei boli grave. „In certificatul medical scrie clar: boala contactata din cauza serviciului militar. Nu se mosteneste”.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Printre bunurile sale se numara o masina adaptata special pentru nevoile lui.

I-a intrebat pe cei de la primarie de ce trebuie sa plateasca impozit, cand legea il scuteste. I s-a dat dreptate, insa pe jumatate.

„Spui ca sunt scutit, recunosti legea, dar pe aceeasi parte imi trimiti hartie: Costea Constantin trebuie sa plateasca”, spune barbatul.

„Imi trimiti sa platesc taxe si impozite. Adica sa le platesc lor salariile. Pentru ce? Cand tu n-ai venit o data sa ma intrebi: bai, ai paine, n-ai paine?

Cei de la primaria nu vor sa renunte la incasarea impozitului. Barbatul castiga 1100 de lei din pensie, iar sotia primeste alte 400 din drepturile de insotitor. Toti banii ar trebui sa mearga pe impozite acum.

„Domnul Costea spune ca masina este numai pe numele dumnealui! Este o masina pe care a dobandit-o in perioada in care era deja casatorit cu doamna. Se prezuma ca orice bun dobandit in asemenea conditii are apartenenta ambilor soti”, a declarat viceprimarul din Marasesti, Catalin Arghire.

Barbatul spune ca anuntul prin care isi vinde piciorul e o forma de protest. Nu va duce tranzactia pana la capat, insa la dreptate nu renunta.

„Legea spune clar: masina handicapatului nu se plateste. Sa-l duci la spital… Legea a fost data de niste oameni destepti, de prosti”, spune Constantin Costea.

A dat deja primaria in judecata, iar procesul va incepe in luna septembrie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI