Close sidebar
Close sidebar

Situatie disperata la Spitalul Colentina. Doi pacienti nu pot fi operati din cauza lipsei personalului. "Vreau solutii pentru a salva viata acestor oameni"

O situatie de-a dreptul disperata se regaseste la Spitalul Colentina din Bucuresti, acolo unde un medic a inaintat o scrisoare catre conducerea unitatii prin care prezinta niste probleme grave.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Neurochirurgul Ionut Gobej a publicat pe Facebook scrisoarea pe care a adresat-o conducerii unitatii si prin care spune ca in Spitalul Colentina nu se pot face operatii pentru ca dupa ora 15:00, in spital nu mai exista personal la terapie intensiva.

Medicul a semnalat cazurile a doi pacienti care sunt grav bolnavi si care au nevoie urgenta de operatie pentru a le fi salvata viata, dar acest lucru nu este posibil datorita lipsei de personal.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Dragi pacienti, prieteni si oameni de bine, autoritati ale statului, va vorbesc din calitatea mea de neurochirurg la Spitalul Clinic Colentina, cerandu-va ajutor, fiecare asa cum va pricepeti sa il oferiti.  Incepand din ianuarie 2017, personalul ATI a fost redus numeric de catre noul manager, iar orele suplimentare nu au mai fost platite (personalul era deja subnormat, ceea ce constituia o situatie extraordinara, care legal ar fi permis acordarea acestor plati, desi exista o ordonanta care spune ca personalul corect normat nu are dreptul la plata orelor suplimentare).

A facut asta in conditiile in care resursa umana este total insuficienta in spitalele publice si toti medicii nostri fac un efort extraordinar pentru a convinge oameni sa se alature echipelor din care facem parte. Aceste actiuni ale doamnei manager au dus la imposibilitatea realizarii de interventii neurochirurgicale dupa ora 15.", a scris medicul pe pagina personala de Facebook.

El a dat publicitatii si scrisoarea pe care a inaintat-o conducerii Spitalului Colentina si pe care o poti citi AICI

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI