Close sidebar
Close sidebar

Situație disperată pentru o femeie din Baia Mare! Nu poate ieși din casă din cauza nămeților, deși stă în oraș!

Urgia albă care a lovit partea de nord a ţării, ascunde adevărate drame. În ciuda faptului că locuiesc în oraş, din cauza troienelor care ajung pînă la acoperiş, sunt oameni care n- au mai ieşit din case de mai bine de zece zile.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cristina Muresan nu traieste departe de civilizatie ci intr-un cartier al orasului Baia Mare. Ninsoarea necontenita a transformat-o intr-o prizoniera a zapezilor. Nici macar utilajele de deszapezire nu ajung la casa ei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Singura cale de acces este drumul lung de vreo 2 kilometri. In caz de urgeta, nimeni nu poate sa o ajute. A nins in cateva zile cat pentru ani intregi, iar pentru un singur om cum este Cristina este imposibil sa-si croiasca o carare.

Pe langa zapada, o alta temere a baimarencei sunt animalele salbatice, care, spune ea, de cateva zile ajung pana in curtea casei sale.

Dupa lasarea intunericului, chiar si un drum prin apropiere poate fi periculos. De dupa troienele de zapada, fiarele padurii pot ataca oricand. In casuta dintre troiene lumina e aprinsa tot timpul, chiar si pe timpul zilei. Femeia si-a facut provizii ca sa reziste iernii grele cat o putea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI