Incidentul s-a petrecut pe raza comunei Cujmir, judetul Mehedinti, unde barbatul se indrepta spre un bolnav care solicitase ajutorul medicilor.

“Mergand pe drum, la un moment dat, din partea stanga mi-a aparut un porc mistret, in scurt, in 2-3 metri. Asistenta nici nu a avut timp sa vada... Eu am dat in frane cat am putut, intr-adevar masina a corespuns, a franat, dar ce putea sa mai faca?", a povestit ambulantierul Alin Naramzoi pentru Facebook Observ Tot.

Barbatul a vazut ca porcul a murit si a sunat la 112. Dupa zeci de minute de asteptari, un echipaj a sosit la fata locului. Tot atunci a inceput circul. Seful de post l-a acuzat pe barbat de braconaj, i-a dat o amenda de 870 de lei si l-a sanctionat cu 6 puncte amenda.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mai grav e ca din toata situatia aceasta, care a durat aproape 5 ore, a suferit si pacientul care a solicitat ambulanta. In cele din urma, la el a ajuns o alta salvare, de la 70 de kilometric distanta.

Directorul Dumitrascu de la Ambulanta Mehedinti s-a aratat socat de cele intamplate.

"Un om care face un serviciu in slujba comunitatii, salveaza viata bolnavilor, sa fie sanctionat pentru acest lucru.

Cred ca dansul nu cunoaste normele rutiere pentru ca aplicarea acestei sanctiuni arata cat e de strain de activitatea rutiera acest sef de post. Nu e posibil asa ceva, sa pui in pericol viata bolnavilor care aveau nevoie in noaptea respectiva de prima urgenta calificata din partea echipajului calificat. E de neconceput!”, a declarant acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si