Close sidebar
Close sidebar

Situatie halucinanta in Mehedinti! Un sofer de pe ambulanta, amendat pentru braconaj dupa ce a lovit un porc mistret in timp ce se mergea la un pacient: "Eu am plecat acolo sa salvez omul, n-am plecat sa omor porcu”

Soferul unei amvulante din judetul Mehedinti a primit o amenda usturatoare si a fost acuzat de braconaj pentru ca a lovit un porc mistret in timp ce se indrepta, in miezul noptii, spre un pacient. Mai grav e ca seful de post sosit la fata locului l-a impiedicat pe barbat sa ajunga la domiciliul bolnavului care solicitase ajutorul medicilor.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul s-a petrecut pe raza comunei Cujmir, judetul Mehedinti, unde barbatul se indrepta spre un bolnav care solicitase ajutorul medicilor.

“Mergand pe drum, la un moment dat, din partea stanga mi-a aparut un porc mistret, in scurt, in 2-3 metri. Asistenta nici nu a avut timp sa vada... Eu am dat in frane cat am putut, intr-adevar masina a corespuns, a franat, dar ce putea sa mai faca?", a povestit ambulantierul Alin Naramzoi pentru Facebook Observ Tot.

Barbatul a vazut ca porcul a murit si a sunat la 112. Dupa zeci de minute de asteptari, un echipaj a sosit la fata locului. Tot atunci a inceput circul. Seful de post l-a acuzat pe barbat de braconaj, i-a dat o amenda de 870 de lei si l-a sanctionat cu 6 puncte amenda.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Mai grav e ca din toata situatia aceasta, care a durat aproape 5 ore, a suferit si pacientul care a solicitat ambulanta. In cele din urma, la el a ajuns o alta salvare, de la 70 de kilometric distanta.

Directorul Dumitrascu de la Ambulanta Mehedinti s-a aratat socat de cele intamplate.

"Un om care face un serviciu in slujba comunitatii, salveaza viata bolnavilor, sa fie sanctionat pentru acest lucru. Cred ca dansul nu cunoaste normele rutiere pentru ca aplicarea acestei sanctiuni arata cat e de strain de activitatea rutiera acest sef de post. Nu e posibil asa ceva, sa pui in pericol viata bolnavilor care aveau nevoie in noaptea respectiva de prima urgenta calificata din partea echipajului calificat.

E de neconceput!”, a declarant acesta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI