Close sidebar
Close sidebar

Situatie ridicola in Romania! O fetita de sase ani din Iasi, la un pas sa fie executata silit de catre ANAF - Cum s-a ajuns aici! IREAL

O femeie din Iasi a primit un document de la Casa de Asigurari de Sanatate, prin care se solicita plata a 35 de lei, suma care ar reprezenta contributiile de asigurari de sanatate pentru 2014 si 2015, cand fiica femeii a fost internata in spital pentru o fractura de femur.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Daca suma nu e platita in 15 zile, micuta in varsta de doar 6 ani ar trebui sa suporte cheltuieli de judecata, precum si pe cele de executare silita, scrie BZI.

Mama fetitei spune ca va plati suma, dar ca nu este normal ca somatia sa fie trimisa pe numele unui minor, ci pe numele tutorelui legal.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Toata situatia asta e de-a rasu'- plansu'. Eu inteleg ca nu este o suma mare si nu am nimic impotriva sa o achit, dar ma deranjeaza ca aceasta somatie a fost trimisa unui minor, de clasa pregatitoare, si nu mie, ca parinte si tutore al minorului.

Maine dimineata, la prima ora, voi fi acolo, de mana cu fata, pentru ca nu e normal ca un copil de 6 ani sa plateasca. Daca era pe numele meu, indiferent de suma, plateam, dar cum sa-i trimiti copilului? Din ce sa plateasca datoriile, din alocatie?", a declarat mama copilei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI