Close sidebar
Close sidebar

Situatii teribile in trafic! Mai multi soferi de microbuze de pasageri, prinsi bauti la volan!

O actiune fulger organizata de catre angajatii Politiei Romane a scos la iveala o situatie teribila pentru cum se circula prin Romania. Doar intr-o singura zi, vineri, 01.07.2016, au fost aplicate aproape 6.500 de amenzi rutiere pentru tot felul de neregului.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

La actiune au participat 1.200 de politisti care au retinut 285 de permise de conducere, au retras 206 certificate de inmatriculare pentru defectiuni tehnice ale autovehiculelor, lipsa inspectiei tehnice periodice sau a asigurarii obligatorie de raspundere civila auto. De asemenea au fost ridicate placutele de inmatriculare si au fost imobiliztate 20 de autovehicule pentru abateri grave de la legislatia rutiera.

Trist este si ca mai mult soferi de microbuze care transporta persoane au fost depisati bauti la volan. Astfel de situatii s-au inregistrat in Alba, Buzau, Brasov sau Satu Mare, acolo unde soferii acestor microbuze au fost depistati cu alcoolemie intre 0,22mg/l alcool pur in aerul respirat si 0,49 mg/l.

In Iasi a fost depistat si un sofer care facea transport de persoane desi nu avea autorizatie in acest sens.

Politia Romana a anuntat ca in zilele viitoare isi va intensifica aceste actiuni.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI