Close sidebar
Close sidebar

“Stare de speranță”, ediția specială de Paște, cu Mihai Ghiță și Simona Pătruleasa - Emisiunea integrală

De Paste, se instituie “Stare de speranta”, la Kanal D. Mihai Ghita si Simona Patruleasa au prezentat o editie speciala dedicata aceastei sarbatori incarcate de spiritualitate, intr-un moment in este nevoie mai mult ca niciodata de o legatura puternica intre romanii de pretutindeni.

A.M.S.,

slujba inviere live kanal d

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ne petrecem Pastele in izolare, ca o dovada de iubire si responsabilitate pentru ceilalti, dar asta nu ne impiedica sa fim cu sufletul alaturi de familii, de prieteni, de compatriotii nostri.

O sărbătoare sfântă, plină de emoție

Va fi o sarbatoare sfanta, plina de emotie, momente cu adevarat speciale, in care vom gasi acele punti catre ceilalti, bucuria de a transmite tuturor, prin intermediul invitatilor nostri, prin povestile, relatarile lor, cele mai frumoase si luminoase ganduri ”, spune Simona Patruleasa.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

slujba inviere live kanal d

Slujbă Înviere LIVE Kanal D. Prin aceasta editie speciala de Paste, ”Stare de speranta”, vom fi conectati cu romanii de pretutindeni. Chiar daca nu vom lua lumina din biserici, vom descoperi ca lumina este in noi si ca ea poate fi data mai departe prin puterea gandurilor noastre indreptate catre celalalt.

Vom face punte intre oameni, vom sta de vorba cu romani din tara si de peste granite, vom vorbi cu medici din linia intai, care se lupta pentru noi, cu romani care au ramas blocati in Italia sau Spania, cu familiile lor ramase aici, in Romania. Vom afla povestile lor si ne vom bucura de lumina Invierii, chiar daca suntem la distanta unii de ceilalti ”, afirma Mihai Ghita.

slujba inviere live kanal d

Slujbă Înviere LIVE Kanal D. Stare de speranță

“Stare de speranta”, editia speciala de Paste, prezentata de Simona Patruleasa si Mihai Ghita, le va aduce romanilor povestile compatriotilor lor de pretutindeni, intr-o perioada de cumpana, dar, mai presus de orice, mesajul de solidaritate si de iubire pentru semenii nostri, sambata, 18 aprilie, la Kanal D, de la 23:00. 

Citeste si: Sâmbăta Mare. Ce nu ai voie să faci înainte de Înviere

Citeste si: Drob de Paște. Greșeala pe care o fac mulți când îl prepară. Strică tot preparatul

Citeste si: Cum faci stufat de miel. Secretul ca sa iti iasa carnea de miel frageda

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI