SMS-uri pentru Valentine's Day 2023. Iată cele mai frumoase mesaje pe care să le transmiți persoanei iubite de Valentine's Day!

SMS-uri pentru Valentine's Day 2023

Când lumina dimineţii astăzi mi-a bătut la geam/ Mă speriam la gându-n care/ Lângă mine nu te am/ Am decis să-ţi spun acuma/ Draga mea, cât te iubesc/ Fermecat voi fi întruna/ De-al tău glas îngeresc.

Am ştiut că te iubesc atunci când mi-am dat seama că eşti singura persoană cu care aş vrea să împart bucuriile, durerile şi realizările mele.

Citește și: Ziua Îndrăgostiților. Pe ce dată se sărbătorește iubirea în 2023?

  Faptul că te-am găsit pe tine îmi dovedeşte că viaţa are un sens: acela de a fi compleţi alături de jumătatea noastră. Te iubesc! La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

  De câte ori mă uit în ochii tăi, mă văd pe mine însămi şi îmi dau seama că tu mă faci să mă simt frumoasă, apreciată, unică. Te iubesc!

  Răbdarea, loialitatea şi încrederea ta în mine m-au ajutat să trec peste orice obstacol. Totul se schimbă odată cu trecerea timpului, însă dragostea mea pentru tine va rămâne la fel.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Distanţa nu înseamnă nimic, atunci când vorbim despre o dragoste atât de profundă. Cu fiecare zi care trece, eu te iubesc din ce în ce mai mult, iar dragostea mea străbate kilometrii dintre noi. La mulţi ani de Ziua Îndrăgostiţilor!

Oamenii vin şi pleacă din viaţa noastră mereu: prieteni, cunoştinţe, chiar şi duşmani. Tu eşti singurul punct fix, care mi-a fost dat pentru a-mi pune ordine în viaţă şi în gânduri.

Citește și: Valentine's Day 2023. Superstiții de Ziua Îndrăgostiților

„Eşti cea mai frumoasă minune din viaţa mea, tu eşti dorinţa mea dintotdeauna: să iubesc, să fiu iubită! Dumnezeu mi-a îndeplinit-o când mi te-a scos în cale. TE IUBESC mai mult decât viaţa mea, tu eşti totul pentru mine! Îţi mulţumesc că-mi eşti alături “la bine şi la greu” îţi mulţumesc pentru “Noi” – cea mai puternică galaxie din câte există!”

Mesaje de Valentine's Day 2023

„Cineva a întrebat ce îi face pe oameni fericiţi. Unii au răspuns că bogăţia, alţii, celebritatea. Mă gândeam la asta atunci când am primit SMS-ul de la tine. Am zâmbit şi am răspuns că pe mine asta mă face fericit.”

„Eşti un trandafir crescut în inima mea. Promit să-ţi fiu aer, apă, pământ. Dar tu trebuie să-mi promiţi că vei înflori numai pentru mine.”

Citeste si: Alexandra din Casa Iubirii, deschisă spre Gagea și Patrick. Pentru cine are bruneta mai multă simpatie. „Ai fost și ești o prioritate.”- kfetele.ro

Citeste si: Cu ce probleme se confruntă Cleopatra Stratan și Edward Sanda după trei ani de căsnicie: ”Asta mă enervează cel mai mult”- radioimpuls.ro

„Voi merge alături de tine pe stradă cu o condiţie: ascundeţi aripile pentru ca lumea să nu ştie că eşti îngerul meu!”

„Oricât de speciale ar fi cuvintele nici măcar nu pot să înceapă să-ţi spună despre toată dragostea pe care ţi-o port în suflet.”

” Ziua în care te-ai născut sigur era ploioasă, dar nu era ploaie, cerul plângea pentru că pierduse cel mai frumos înger!”

Citește și: Felicitări de Ziua Îndrăgostiților 2023. Cele mai frumoase mesaje și urări pentru îndrăgostiți

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si