Close sidebar
Close sidebar

Soarta fetelor cărora le este cusut vaginul, iar în noaptea nunţii sunt descusute. Asa este traditia

In Mali, conform traditiei, fetitelor le sunt taiate labiile si clitorisul. De obicei, acest procedeu, care se regaseste in mai multe tari din Africa de Vest, se realizeaza cu un cutit sau o lama.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mariam, 23 de ani, este una dintre milioanele de femei din Mali carora le-a fost cusut vaginul, iar labiile si clitorisul taiate in copilarie. Abia la 22 de ani a inteles ca de fapt a fost mutilata.

Recent, ea s-a dus sa ceara ajutorul voluntarilor de la centrul Bornefondes, unde a fost supusa unei interventii de desfacere a vaginului.

Potrivit traditiei, tinerelor li se desface vaginul doar atunci cand se casatoresc. Acest lucru se face de catre o moasa, cu un cutit, sau chiar de proaspatul sot, in timpul primului contact sexual, scrie adevarul.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI