Close sidebar
Close sidebar

ȘOCANT: bărbat de 34 de ani găsit fără suflare pe un câmp la marginea orașului

Trupul unui tânăr a fost găsit ieri, la marginea orașului, în Pitești. Acesta prezenta urme de violență și semne că a fost târât până în acel loc. Un apropiat al victimei, care prezintă și el urme pe corp, le-a spus anchetatorilor că ar fi fost bătuți de două persoane necunoscute. Oamenii legii iau în calcul varianta ca acesta să fie unul dintre suspecți.

Madalina Grigore,

Un bărbat de 34 de ani a fost găsit mort pe câmp. Trupul lui avea urme de violență.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Corpul tânărului a fost văzut de o femeie care traversa calea ferată din zonă, aceasta a cerut ajutorul trecătorilor. 

Pe trupul neînsuflețit al victimei existau urme de violență, iar martorii susțin că acesta ar fi un om al străzii. Chemați să investigheze, polițiștii au găsit în apropiere un bărbat de 54 de ani, care prezenta de asemenea, urme de răni pe corp. 

Citeste si: VIDEO| Fostul jurnalist Florin Rusu a fost găsit spânzurat în garaj

Ce spun oamenii legii

„Pe parcursul cercetorilor a mai fost identificată o persoană care prezenta leziuni, aceasta fiind trasportată la o unitate medicală ”, a declarat Florin Popa din cadrul Poliției Argeș.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Bărbatul de 54 de ani le-a povestit anchetatorilor că el și bărbatul găsit mort ar fi fost bătuți în noaptea respectivă de patru persoane necunoscute. Scandalul s-ar fi auzit și la oamenii care locuiesc în zonă.

Citeste si: O româncă a născut, apoi și-a băgat copilul în pungă. Imediat a sunat la 112: „N-am făcut o crimă”

Cine este principalul suspect

Anchetatorii nu exclud varianta ca cei doi să se fi bătut între ei. Bărbatul de 54 de ani va fi audiat după externare, acesta a mai fost internat și săptămâna trecută, tot cu urme de lovituri pe corp.

Citeste si: Crimă înfiorătoare în Italia: Și-au sedat mama și au ucis-o în somn. Fetele vor sa socoteală justiției italiene

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI