Close sidebar
Close sidebar

Șocant! Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Răzvan Ciobanu, la două zile după ce a murit: „Sperăm...”

Ce au putut vedea cei care au intrat azi pe pagina de Facebook a lui Răzvan Ciobanu.

Andreea Ciobanu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

La două zile de când Răzvan Ciobanu a plecat dintre noi, multe întrebări rămân încă fără răspuns, iar mulți dintre prietenii săi virtuali sunt în stare de șoc după ce acesta a murit în a doua zi de Paște, în urma unui tragic accident de mașină.

Astăzi, prietenii virtuali care au vrut să mai vadă câteva fotografii cu Răzvan din perioada în care părea fericit și împlinit au avut parte de o surpriză de proporții.

În dreptul numelui designerului apar scrise cuvintele „In memoriam”. Cineva care îi cunoaște parola lui Răzvan a setat această opțiune pentru cei care pleacă dintre noi.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Toți cei care văd acum profilul acestuia nu îi mai pot trimite așa cum făceau înainte.

Mâine, Răzvan va fi condus pe ultimul drum și, cu siguranță că va avea alături mulți prieteni și oameni care i-au îndrăgit activitatea și creațiile de-a lungul anilor.

 

„Eu l-am văzut, am apucat să îl pup. Este frumos, l-am îmbrăcat cu hainele lui preferate, este foarte frumos. Era foarte mândru că slăbise atât de mult și este foarte frumos”, a declarat emoționată Laura Vicol, care a anunțat că cei care doresc să își ia rămas-bun de la Răzvan Ciobanu o pot face la Capela Cimitirului Progresul din Capitală, acolo unde a fost depus încă de ieri.

Potrivit unor surse din anchetă, Răzvan Ciobanu ar fi suferit pe lângă traumatismul cranio-cerebral şi ruptura unor organe interne.

Ce au spus părinții lui Răzvan

Rezultatele finale vor fi gata peste câteva săptămâni. 

Legat de accidentul cumplit în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața, părinții designerului au declarat că oamenii legii nu le-au spus încă nimic. "Nu știm nimic. Absolut nimic.

Nici ei nu știu nimic", a declarat tatăl lui Răzvan Ciobanu pentru Știrile Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI