Ea este principalul suspect în cazul fetei de 18 ani, găsită fără viață sub o bancă în parcul din Mangalia. Tânăra are 18 ani și era, cel puțin aparent, prietena cea mai bună a victimei. Amândouă fetele erau din Vaslui și veniseră să lucreze pe litoral. Erau cameriste la un hotel din Saturn pe timp de vară și se certaseră, se pare, în seara crimei.

Citește și: EXCLUSIV- Alina, tânăra omorâtă în Mangalia, copilul de suflet al afaceristului Ionel Sandu: ”Era un copil modest, pe lângă cei 700 de lei pe care îi dădeam lunar, îi mai dădeam încă 300 de lei”

Cea vizată de polițiști și-ar fi înșelat iubitul și ar fi rugat-o pe victimă să nu spună nimănui. I-a fost, însă, teamă că prietena ei ar putea împărtăși secretul așa că a decis s-o ucidă. I-ar fi pus cadavrul într-un geamantan și s-a dus cu un taxi până în parcul din Mangalia, acolo i-a lăsat trupul neînsuflețit ghemuit sub o bancă, în văzul tuturor.

Dimineața la ora 05:30, un pescar a găsit cadavrul Alinei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Fața era desfigurată total, nu mai cunoștea nimic.

M-a apucat plânsul.”

Bărbatul a fost îngrozit.

„Am intrat într-o spaimă de...Doi băieți din parcare, ajutați-mă, eram speriat.”

Omul a sunat la ambulanță, dar în zadar. Medicii au constatat că fata era moartă de mai multe ore.

Principalul suspect a fost reținut și urmează să ajungă în fața procurorilor

Polițiștii au reținut-o aseară pe tânăra considerată principalul suspect.

Este cercetată pentru infracțiunea de omor și astăzi, procurorii o vor duce la instanță cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si