Close sidebar
Close sidebar

Șocant! Un bebeluș a fost împușcat în cap de polițiștii care urmăreau suspectul unui jaf

Un copil în vârstă de un an a fost împușcat în cap de un polițist din Huston care urmărea un bărbat suspect pentru un jaf, acum copilul se află internat în stare gravă.

Alina Raducu,

Șocant! Un bebeluș a fost împușcat în cap de polițiștii care urmăreau suspectul unui jaf

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un copil în vârstă de 1 an se află internat în spital, în stare gravă, după ce a fost împușcat în cap de un polțist din Houston, afirmă avocații mamei copilului, potrivit CNN.

Polițiștii din Huston au împușcat în cap un bebluș în timp ce încercau să prindă un suspectul unui jaf

Incidentul tragic a avut loc pe 3 martie, atunci când mama copilului, Dashina Smalls, se afla într-o benzinărie și a văzut o mașină de poliție care se apropia. Fiul ei, Legend, se afla pe bancheta din spate a mașinii, iar Dashina a spus că un bărbat s-a apropiat de autovehiculul său și i-a spus femeii că are nevoie ea.

„Nu i-aș fi dat mașina mea, pentru că i-am spus că am un copil înăuntru și că nu plec fără fiul meu”, a spus Smalls, printre lacrimi. Femeia a mai precizat că stătea în mașină când bărbatul a sărit înăuntru, iar oamenii legii erau chiar în spatele autoturismului său.

„Înainte să-mi dau seama ce s-a întâmplat, ei trăgeau deja asupra mașinii mele și eram îngrozită pentru viața fiului meu”,

a afirmat Smalls.

Însă, un reprezentant al poliției din Huston a spus că nu crede că oamenii legii care erau la fața locului și-au dat seama că în mașină se afla un copil.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Opt persoane ucise în doar două ore, în trei centre de spa diferite

Poliția din Huston are o altă variantă în ceea ce privește tragicul incident

Adjunctul executiv al șefului Poliției, Troy Finner, a prezentat, pe 4 martie, o variantă diferită cu privire la acest caz.

Astfel, Finner a afirmat că femeia nu se afla în mașină în timpul împușcăturilor și că bărbatul asupra căruia s-a tras, un tânăr de 30 de ani, era suspect în două jafuri agravate și deja era urmărit de polițiști când a sărit dintr-o mașină pe care a lovit-o în timpul urmăririi.

Suspectul de jaf, care era înarmat, a intrat apoi în mașina lui Smalls. Bărbatul a refuzat să arunce arma din mână, iar polițiștii l-au împușcat mortal. Finner a mai dăugat că bebelușul a fost de asemenea, împușcat, aflându-se și el în mașină în acel moment.

„Temându-se pentru siguranța mamei, unul dintre ofițerii noștri și-a descărcat arma de serviciu, împușcând mortal suspectul. Din păcate, bebelușul Legend a fost, de asemenea, împușcat. Ofițerii aflați la fața locului i-au acordat imediat primul ajutor băiatului”, a declarat, într-un comunicat, șeful poliției din Houston, Art Acevedo.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

În plus, Finner a mai precizat că nu este convins că ofițerii prezenți la fața locului știau că bebelușul se află în mașină.

Citeste si: Încă o minoră moartă după ce s-a uitat pe TikTok. Copiii devin victimele „jocului cu eșarfa”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI