Close sidebar
Close sidebar

Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a intrat cu mașina într-un morman de zăpadă

Un șofer în vârstă de 39 de ani, aflat sub influența alcoolului, s-a urcat la volan și a condus preț de câteva minute în zig-zag, până când a ajuns cu mașina pe marginea drumului.

Madalina Grigore,

Un șofer din Baia Mare a ajuns cu mașina într-un morman de zăpadă

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Evenimentul a avut loc seara trecută pe strada Electrolizei din Baia Mare. Un alt șofer a surprins întrega scenă cu ajutorul camerei de bord. În imagini se observă cum șoferul mergea cu mașina când pe sensul său, când pe contrasens, cursa acestuia terminându-se într-un morman de zăpadă, în care a intrat cu mașina.

Citeste si: Accident cumplit în Teleorman. O persoană a decedat

Cursa unui șofer din Baia Mare s-a terminat într-un morman de zăpadă.

[Sursa foto: actualmm.ro]

Șoferul consumase alcool

Martorul a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii. Șoferul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost de 0,84 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Acesta a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile și s-a ales cu un dosar penal pe numele său pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. 

Citeste si: Copil de 13 ani, găsit în comă pe marginea unui drum. A fost preluat de elicopterul SMURD

Un șofer de 29 de ani a murit la volan, iar mașina scăpată de sub control a lovit o fetiță de 6 ani pe trotuar

Un accident șocant a avut loc ieri în Petroșani, județul Hunedoara. Accident șocant. Un șofer a decedat la volan, iar mașina scăpată de sub control a lovit o fetiță de 6 ani de pe trotuar, informează presa locală.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Un tragic accident rutier a avut loc, sâmbătă, la Petroșani. Accidentul s-a petrecut după ce unui șofer i s-a făcut rău la volan, iar scăpată de sub control, mașina a intrat pe trotuarul din fața unui bloc și a acroșat o fetiță, în vârstă de șase ani, care se afla împreună cu mama sa.

Șoferul a decedat, iar copila a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, informează  ServusPress.

Citeste si: Inedit ce a apărut în locul în care a murit Răzvan Ciobanu în urmă cu trei ani

Fetița de 6 ani, transportată de urgență la spital

Tragedia s-a petrecut pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Petroșani. Se pare că, șoferul de doar 29 de ani a suferit un stop cardio-respirator chiar în timp ce conducea mașina. 

În urma acestui eveniment rutier, a fost declarat decesul conducătorului auto, minora fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Citeste si: Fiul unui cunoscut om de afaceri din Gorj s-a urcat cu cel mai puternic bolid din lume pe o altă mașină din trafic- FOTO

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI