Un șofer român de camion a primit 12 capete de acuzare în Germania, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Bărbatul a comis infracțiunile pe o perioadă mai lungă de timp. În prezent, șoferul român este așteptat în fața judecătorilor de la tribunalul din Ausburg.

Șofer român cu 12 capete de acuzare pentru tentativă de omor, în Germania

Un român de 49 de ani a primit 12 capete de acuzare în Germania, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Bărbatul lucra în Germania ca șofer de camion. 

Șoferul român de camion a comis infracțiunile în perioada cuprinsă între luna iunie 2022 și luna februarie 2023. Se pare că bărbatul arunca pietre de dimensiuni în mari în parbrizele mașinilor care circulau pe o autostradă din nordul orașului Ausburg, în intenția de provoca accidente.

În urma acțiunilor sale, șoferul român a rănit trei femei și un bărbat. 

Citește și: Presupusul asasin al lui Adrian Kreiner spune că a fost şocat să afle că afaceristul a murit şi că "doar i-a dat somn". Costinel Zuleam e încă liber

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

om cu piatră în mana

Un șofer a aruncat cu pietre în parbrizele mașinilor de pe autostradă

[Sursa foto: istockphotos]

Autoritățile din Germania care se ocupă de caz au declarat că șoferul român ar fi recunoscut intenția sa de a răni șoferii autoturismelor care circulau în sensul opus al direcției sale și de a provoca accidente grave, relatează antena3.ro.

În urma infracțiunilor comise pe autostrada din Germania, autoritățile au început să îl cerceteze pe șoferul român. Bărbatul se pare că a fost acuzat și de comiterea altor infracțiuni, cum ar fi comportamentul periculos în trafic.

Șoferul român a fost capturat și arestat de autorități în luna februarie a anului trecut.

parbriz spart

Bărbatul a primit 12 capete de acuzare pentru tentivă de omor

[Sursa foto: istockphotos]

Ancheta realizată de autorități a decis inițial acuzarea românului de 51 de cazuri pentru aruncarea de pietre. Pentru a îngreuna desfășurarea procesului, procurorii au decis ca bărbatul să fie judecat pentru 12 dintre cazurile de care este acuzat. În prezent, bărbatul este așteptat în fața tribunalului regional din Augsburg, Germania. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si