Close sidebar
Close sidebar

Șoferiță grăbită, surprinsă pe autostrada A4 în timp ce urcă pe contrasens. Femeia voia să ajungă pe litoral

Femeia se grăbea foarte tare să prindă un loc pe plaja de la malul mării, aşa că a decis să o ia pe contrasens. Incidentul a avut loc cu puțin timp în zona localităţii Valu lui Traian.

Alexandra Costea,

Șoferiță grăbită, surprinsă pe autostrada A4 în timp ce urcă pe contrasens. Femeia voia să ajungă pe litoral


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Inconștiența unor șoferi a ajuns să atingă cote maxime, mai mult aceasta pune în pericol viața celorlalți participanți la trafic. O șoferiță care se grăbea să ajungă în cel mai scurt timp posibil pe litoralul românesc a fost filmată în timp ce se afla pe autostrada A4 și a intrat cu mașina pe care o conducea pe contrasens.

Tot incidentul a fost surprins la urcarea pe autostrada A 4 în zona localității Valu lui Traian, județul Constanța.

Citeste si: Peste 20.000 de pelerini sunt aşteptaţi weekend-ul acesta la Mănăstirea Nicula, de hramul Sfintei Maria

Femeia care se afla la volanul autoturismului înmatriculat în județul Dâmbovița, a întors mașina ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Din fericire, în urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită. Femeia riscă acum să rămână fără permis de conducere.

Cel mai aglomerat weekend de pe litoralul Mării Negre. Peste 200.000 de oameni petrec mini-vacanța la mare

Acesta se anunță a fi cel mai aglomerat weekend de pe litoral din acest sezon.

Peste 200.000 de turişti se află în aceste momenet în staţiunile de la malul Mării Negre. Hotelurile şi pensiunile au toate camerele ocupate, iar pe plajă nu mai sunt locuri pentru şezlonguri.

Nu este prima dată când turiștii iau cu asalt stațiunile de la malul Mării Negre în mini-vacanța de Sfânta Maria. Zilele libere au adus la mare peste 200.000 de turişti. În cel mai aglomerat weekend al sezonului estival, oamenii au venit pe litoral pentru a se relaxa.

Citeste si: ANM: urmează două zile cu ploi torențiale în Capitală. Ce temperaturi se vor înregistra?

Hotelurile din stațiunile de la malul Mării Negre au fost rezervate din timp aproape în totalitate, reprezentanții din Horeca anunțând un număr mare de turiști încă de la finalul acestei săptămâni.

Mai mult, în ciuda faptului că mii de oameni au venit la mare, oamenii legii au reluat şi căutările în cazul tânărului tras de curenţi marţi seara.

Citeste si: Un tânăr din Olt s-a ales cu dosar penal după ce a dat mită ca să intre la examenul auto fără programare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI