Close sidebar
Close sidebar

Sofia Vicoveanca, mesaj emotionant in memoria Ilenei Ciuculete. A povestit cum a artista a ajutat-o intr-o situatie extrem de dificila: "Eu asa ceva nu uit"

Colegii de scena a Ilenei Ciuculete sunt socati de moartea fulgeratoare a artistei. Multi impartasesc acum clipele petrecute alaturi de ea. Sofia Vicoveanca a scris, pe Facebook un mesaj emotionant despre regretata artista, oferind detalii cutremuratoare.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sofia Vicoveanca a povestit in mesajul postat pe reteaua de socializare cum Ileana Ciuculete a ajutat-o in timpul unei petreceri. Spune ca si-o va aminti mereu ca pe "un om extrem de generos".

„RAMAS BUN, ILEANA CIUCULETE!!

Stiti cum o voi tine eu minte pe Ileana? Ca pe un om extrem de generos!...

Cu zeci de ani in urma, cand si eu eram mai tanara, iar Ileana era tocmai in plina voga, am avut de cantat amandoua la o nunta, la Turnu Severin. Eu am venit singura, cu trenul, iar Ileana cu formula ei muzicala de atunci.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Pe vremea aia nu erau microfoane performante, nu exista sonorizare ultimul racnet, ca acum. La nunti, noi cantam la statii de amplificare...

Ei, la aceasta nunta, gazdele ne-au pregatit o statie atat de rudimentara, de era mai mare chinul sa canti la ea, nu intelegea nimeni nimic! Noroc cu Ileana si cu trupa ei, pentru ca au venit cu propria lor statie, mult mai performanta, si Ileana cu tot dragul m-a invitat sa ma folosesc si eu de ea la scena.

Programul a fost asa alcatuit, incat Ileana a terminat prima, iar eu trebuia sa mai raman, sa mai cant... Cei din breasla, cunoasteti oboseala de dimineata, dupa mult cantat, cand abia astepti sa strangi totul si sa pleci acasa, la odihna... In mod normal, Ileana si trupa ei ar fi trebuit sa faca la fel: sa stranga aparatura si sa plece, sa ma lase cu statia gazdelor.

Dar Ileana, draga de ea, vazand cu ce aparatura ar fi urmat sa ma chinui, le-a spus celor ce o insoteau: "Nu plecam pana nu termina si Sofica de cantat!"...

Ei insa tot insistau, trageau de ea: "Hai, Ileana, ca stii ce program incarcat avem! Hai sa strangem, sa plecam!" Dar Ileana deodata s-a intors, s-a asezat la masa si a spus: "Eu vreau sa-mi aduca nasul o friptura, sa vad cum e friptura la nunta asta! Nu plecam pana nu isi termina si Sofia programul!" Fie vorba intre noi, numai

de friptura nu ii ardea Ilenei, la acel ceas tarziu, cu somn si oboseala!... Ea doar a cautat un motiv sa ramana, sa lungeasca vremea, sa ma ajute pe mine si sa-mi permita sa cant cu statia ei, noua si buna! EU ASA CEVA NU UIT!

Anii au trecut, noi ne-am intalnit rar, dar de cate ori ma vedeam cu ea imi aminteam de generozitatea ei, de sufletul ei bun si ma bucuram!!
ODIHNA VESNICA, ILEANA, SI DRUM BUN SPRE STELE!!!”
, a scris Sofia Vicoveanca pe Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI