Argentiniana Sol Perez, cunoscută drept „cea mai sexy prezentatoare meteo din lume” a făcut ca temperaturile să crească pe rețelele de socializare, scrie Daily Star.

Citește și: Scandal într-un bloc din Târgu Jiu: „Tipa de la apartamentul 5 scârțâie patul mai ceva ca în filme”

Femeia de 29 de ani din Buenos Aires și-a uimit fanii într-o postare pe Instagram în care și-a arătat tatuajele făcute recent.

Citește și: A ieșit în lenjerie intimă la cumpărături ca să le arate vecinilor că a slăbit miraculos. VIDEO

Prezentatoarea TV i-a lăudat pe artiștii de coafură și machiaj Camilo Duranm și Alan Elizalde pentru creațiile extravagante de pe corpul ei.

Argentiniana Sol Perez, înainte de a își face tatuajele

Sol Perez, în vârstă de 29 de ani, este o prezentatoare de televiziune cunoscută în Argentina, unde lucrează ca asistentă de platou și specialistă meteo la emisiunea populară Gran Hermano  (sau Big Brother).

Bomba sexy și-a obținut faima pentru multe lucruri în cariera TV – dar mai ales pentru că a făcut previziuni zilnice la limita decenței, la televizor.

Prezentatoarea TV Sol Perez 

[Sursa foto: Instagram]

Sol Perez, de nerecunoscut cu tatuajele pe corp și față

Acum, pe rețelele de socializare, unde se mândrește cu 6,4 milioane de urmăritori, Sol nu a omis să ridice pulsul fanilor ei printr-o serie de postări "fierbinți".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Într-un story recent pe Instagram, frumusețea din Argentina și-a etalat trupul superb, îmbrăcat într-un corset de piele, pe care și-a expus tatuajele.

Întregul piept al lui Sol Perez a fost acoperit cu tatuaje colorate – inclusiv flori, păsări, mai multe pisici și cuvintele „cu dragoste”.

Ea avea chiar și o serie de modele pe față, cum ar fi un fluture plasat chiar lângă ochiul drept.

Citește și: Brațul tatuat al unui bărbat dispărut, găsit în burta unui rechin

Make-up artistul Alan Elizalde nu i-a făcut doar tatuajele, ci i-a finisat look-ul cu ruj și rimel.

Tatuajele temporare au atras multă atenție pe Instagram – ambii artiști împărtășind munca pe conturile lor.

Deși nu erau reale, cerneala arăta destul de convingătoare datorită talentului deosebit al esteticianului Alan Elizalde.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mulți fani au fost dornici să știe cât timp au durat tatuajele temporare și de unde pot obține aceleași modele.

Citește și: Ea este Ivana Knoll- cea mai sexy suporteră de la Cupa Mondială 2022

Sol Perez a împărtășit o serie de imagini în care apare într-o ținută de piele în timp ce prezenta show-ul TV argentinian.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Sol Perez (@lasobrideperez)

Deși nu mai prezintă buletinul meteo în ultima perioadă, Sol Perez încă lucrează în industria media ca asistentă TV și prezentatoare radio.

Vedeta din Buenos Aires se menține în formă prin activitatea sportivă intensă, din sala de fitness.

Sol Perez

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Sol Perez (@lasobrideperez)

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si