Close sidebar
Close sidebar

Solutii pentru mentinerea imunitatii! Acestea sunt alimentele minune care te vor feri de raceala

Toamna este sezonul racelilor, asa ca ar trebui sa ne mentinem imunitatea organismului la un nivel optim. Iata ce solutii rapide si eficiente am gasit pentru ca dumneavoastra sa fiti in forma maxima in aceasta perioada.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Toamna este sezonul fructelor si al legumelor de tot felul asa ca ne e usor sa avem o dieta bogata in vitamine,  pentru a ne mentine imunitatea organismului.

Daca nu va place sa consumati fructele si legumele ca atare va puteti pregati sucuri din acestea sau le puteti cumpara gata facute din magazin. Ins amare atentie la ceea ce contin aceste sucuri, este bine sa discutati cu un nutritionist."

Pentru cei mai pretentiosi am gasit o reteta care contine  trei ingrediente "minune", numai bune de alungat raceala. Vom pregati niste Linguine con Sccoglio, cu fructe de mare. Adica niste paste cu fructe de mare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Sosul se face din rosii pomodoro, creveti, fructe de mare, scoici si o supa de creveti.Toate aceste ingrediente se pun la fiert  pana se intrepatrund aromele apoi se adauga ulei cu usturoi, dar si patrunjel.

Urmariti in inregistrarea video de mai jos reteta pas cu pas:

“Pentru cresterea imunitatii avem siropuri sau tablete pe baza de plante sau pe substanta activa care se elibereaza pe baza de reteta. Pe baza d epropolis, catina, macese, vitamia C, echinaceea. Acestea trebuie luate timp mia indelungat 3-6 luni trebuie facut tratamentul", ne sfatuiesc farmacistii.

Si pentru ca totul sa aiba efect cat mai rapid asupra organismului, e bine sa nu uitati  sa faceti miscare  zilnic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI