Close sidebar
Close sidebar

Sorana Cîrstea, victorie uriașă la Australian Open 2021

Sorana Cîrstea, în turul trei la Australian Open! Tenismena din România a reușit să obțină o calificare spectaculoasă în turul trei la Australian Open, după ce a trecut de Petra Kvitova, locul 8 WTA și dublă campioană de Grand Slam.

Razvan Ilie,

Sorana Cîrstea, locul 68 WTA, s-a impus în trei seturi în fața cehoaicei Petra Kvitova,

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sorana Cîrstea, locul 68 WTA, s-a impus în trei seturi în fața cehoaicei Petra Kvitova, scor 6-4, 1-6, 6-1. Meciul a durat peste două ore și a fost extrem de disputat.

Fostă ocupantă a locului 2 WTA (pe 31 octombrie 2011), Petra Kvitova a câștigat de-a lungul carierei 27 de turnee WTA, două dintre acestea fiind de Grand Slam (Wimbledon 2011 și 2014). Ea a ajuns și în finala de la Australian Open în ediția din 2019, când a fost învinsă de Naomi Osaka.

Citeste si: Simona Halep, debut în forță la Australian Open 2021. Și-a spulberat prima adversară. "Sunt în formă"

Cu cine joacă Sorana Cîrstea în turul trei 

Pentru calificarea în turul al treilea, Sorana Cîrstea va primi un cec de 165.228 dolari și 130 de puncte în ierarhia WTA.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Pentru un loc în optimile Australian Open 2021, Sorana Cîrstea va trebui să treacă de o altă sportivă din Cehia: Marketa Vondrousova, locul 20 WTA, finalistă la Roland Garros, ediția din 2019.

" Sunt foarte fericită, am făcut meciul perfect. În setul al doilea nu am mai putut impune ritmul, am ajuns în defensivă, dar am căutat în permanență să revin în decisiv și să lovesc cât mai la linie.

Mi-a ieșit", a declarat Sorana Cîrstea după meci.

February 10, 2021
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI