Cati Minune s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Soția lui Adrian Minune a ajuns chiar la operație. Bruneta se află acum în Turcia unde a suferit o intervenție chirurgicală.

Citeste si: Mădălina Miu aruncă bomba după ce a aflat că Tzancă Uraganu va avea un al doilea copil cu Lambada

Familia Minune trece prin momente grele. Soția cântărețului are probleme de sănătate care au dus-o pe masa de operație.

Conform apropiaților, partenera lui Minune s-a simțit rău în ultima perioadă, și chiar a fost găsită căzută din picioare în casă. Familia lui Adi s-a panicat și au dus-o pe Cati să facă mai multe investigații în țară. Apoi, manelistul a decis să o ducă la un spital din Turcia.

Cati a fost operată. Adrian Minune a mărturisit că soția lui se simte bine acum și a trecut cu bine peste această intervenție. Adrian Minune și partenera lui se află acasă acum.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Petrecere cu maneliști de ziua lui Selly. Poliția a dat amenzi

Ce a transmis Adrian Minune

„Doamne mea este bine acum și sunt fericit. Dumnezeu mai dă și după oamenii care sunt lângă tine. Live-ul acesta rămâne toată viața pentru toți cei care au fost lângă mine în timpul acesta. Sunt obosit, nespălat de două, trei zile.

Sunt fericit că este Cati a mea bine, ca nou nouță e totul ok. O iubesc”, a spus Adrian Minune pe Facebook.

Citeste si: VIDEO- Adi Minune are probleme cu poliția într-un dosar de șantaj

soția lui adrian minune internată în turcia
Adrian Minune și soția lui Katy.[Sursa foto: Facebook]

Nu se știe de ce s-a degradat starea de sănătate a lui Cati Simionescu, însă surse apropiate au transmis că era stresată și tensionată. Chiar dacă Minune este un familist convins și a fost mereu alături de familie, el a fost văzut de mai multe ori alături de alte prezențe feminine. Aceste vești nu i-au picat deloc bine lui Cati.

Manelistul a fost surprins în nenumărate rânduri alături de diverse domnișoare, în spațiul public. Adi a fost văzut pe la restaurante sau diverse locații, fiind destul de apropiat de doamnele și domnișoarele din viața sa.

Citeste si: Karmen Simionescu, despre cât de mult a ajutat-o în carieră faptul că este fiica lui Adrian Minune. Ce declarații a făcut artista?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si