Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cheful spart de cei doi polițiști și un jandarm a avut loc sâmbătă seară, într-un penthouse inchiriat din Capitală. La petrecere participau 11 persoane- asta deși regulile impuse de pandemia de coronavirus interzice organizarea de evenimente private, iar cei chemați să intrețină atmosfera erau nimeni alții decât Adrian Minune și Țanca Uraganul. Doar că, după ce dat amenzi în valoare totală de 38.500 lei, oamenii legii nu au mai fost atât de autoritari cu cei care încălcau regulile, mai ales că în fața lor erau cei doi artiști binecunoscuţi.

Polițiștii care s-au pozat cu Adi Minune și Tzanca Uraganu, vizați de anchete

Agenții de poliție și jandarmul au făcut o poză cu maneliștii, care a fost distribuită pe rețelele de socializare de Tzanca Uraganul. In scurt timp, fanii acestuia s-au împărțit în două tabere.

Dacă unii s-au amuzat, alții au fost de-a dreptul revoltați.
„Un copil care e fanul unui manelist, eu asta văd! Nu văd siguranță și încredere în puștiul care ar trebui să mă protejeze!
N-am nimic cu ei, este meseria lor, e munca lor, dar ca și polițist ca și entitate... ca și structura nu mi se pare corect!
Poliția este partea cocalarilor! A celor care nu mai respectă legea în țara asta!”, spun oamenii.

Atât polițiștii, cât și jandarmul, sunt acum cercetați disciplinar și se vor alege cel mai probabil cu mustrări din partea conducerii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si