Close sidebar
Close sidebar

Sotia rectorului Academiei de Politie are o pensie de 3.869 lei pe luna! Aurora este nevasta lui Daniel Torje, fost actor de comedie in trupa "Voua"

Daniel Costel Torje (51 de ani) a fost numit in martie 2016 in functia de rector al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza".

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

La baza profesor de sport, Daniel Costel Torje (51 de ani) a facut parte ani buni din grupul umoristic "Voua', infiintat de Adrian Fetecau. Anul trecut insa, in martie, Torje a fost numit chiar in fruntea Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza", renuntand la latura artistica a carierei. Din aceasta postura oficiala, Torje si-a depus si declaratia de avere, de unde reiese ca venitul anual al rectorului este de 113985 lei, adica 9500 lei pe luna.

Sotia lui Torje, Aurora, a lucrat in trecut la editura Ministerului de Interne, de unde primea 4800 de lei pe luna. In ultima declaratie de avere a sotului, Aurora apare acum ca pensionara, cu o pensie de 3869 lei pe luna, la care se adauga salariul incasat de la Centrul Cultural al Ministerului de Interne, 1942 de lei pe luna. In total, sotia lui Daniel Torje castiga 5811 lei pe luna! 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI