În familia Păsat, pregătirile de Paște au intrat pe ultima sută de metri. Cu mic, cu mare, întreaga familie s-a strâns în bucătărie, să pregătească pasca, însă, rețeta pentru tradiționalul desert este total diferit.

Pasca cu proteină, rețeta inedită a familiei Păsat

Cornel Păsat, coregraf: ”De când e consultant nutriționist a preluat frâiele la gătit, înainte era responsabilitatea mea și făceam treabă bună, dar se pare că vrea să mă depășească.”

Rețeta ineditului preparat pare cât se poate de simplă.

Bianca Păsat, antrenor de fitness: ”Folosim proteină, brânză de baci, nuci, migdale, coajă de la o lămâie, două ouă și o banană.”

Se amestecă coaja de lămâie cu banana ușor pisată și cu ouălele, după se adaugă câteva cupe de proteină de vanilie. Următorul pas este să pună brânzica de vaci, fulgi de ovăz și nucile, după care se amestecă toată compoziția și se bagă la cuptor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Masa de Paște a familiei Păsat va fi destul de îmbelșugată în acest an.

Cornel Păsat, coregraf: ”Bianca vrea să facă stufat de miel anul ăsta, iar eu vreau să fac pastramă de berbecuț și cotlete de berbecuț, un fois gras, drob și nelipsita pască proteică.”

Rețeta de pască a familiei Păsat este nu doar sănătoasă, ci și rapidă. În doar 30 de minute, deliciosul desert este gata copt.

Bianca și Cornel au una dintre cele mai longevive relații din showbizz.

Sunt împreună de peste două decenii și se iubesc și acum, ca-n prima zi. Pentru că vor să profite la maximum de timpul petrecut în familie, cei doi au stabilit deja și prima vacanță a anului: în luna mai vor pleca în Turcia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si