Barbatul era impietrit de durere, cu lacrimile curgandu-i siroaie pe fata. Cornel Gales nu a putut sa faca nicio declaratie, din cauza efectului sedativelor pe care le luase marti seara, dupa ce s-a intamplat tragedia.

La scurt timp dupa moartea Ilenei Ciuculete, Madalin Ionescu, prezentatorul emisiunii WOWbiz, a vorbit cu sotul artistei, acesta fiind devastat de trecerea in nefiinta a acesteia.
”Nu mai supara pe nimeni, lasati-o pace.

Madalin e greu, e greu, dar eu raspund. Trebuie sa ma sune sita A plecat Ileana, Cu ce sa ma ajuti Madalin? Ai apa vie? Cu ce sa ma ajuti? Ai apa vie sa-i dau zanicii sa se trezeasca. Uite, e aici, dar nu vrea sa vorbeasca nici cu tine.”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Pe 21 februarie a debutat o ciroza din hepatita C, dintr-o data, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. Dupa aceea a debutat asta, a facut analize si s-a dat totul peste cap, pana acum doua ore cand s-a dat totul peste cap.

Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus ca se ia de la manichiura, pedichiura, operatii, sange, sex.

Acum a plecat, n-a mai suportat nimic,  n-a mai stat Ni s-a spus ca e singura chestie. Dar cand este activata e atat de activata i-a spart tot ficatul, venele in el, i l-a marit pana l-a spart. Am vazut Iadul. Nu a mai putut sa faca nimic.

Madalin, daca ai vie apa vie, ajuta-ma. Da-mi si mie apa vie, o picatura pentru zana mea. Atat vreau.”, a spus Cornel Gales, pentru WOWbiz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si