Close sidebar
Close sidebar

Irina Loghin trece prin momente de cumpănă. Soțul cântăreței are CORONAVIRUS

Soțul Irinei Loghin a fost infectat cu noul coronavirus. Vedeta de televiziune a vorbit despre starea de sănătate a bărbatului.

Georgiana Balaban,

soțul irinei loghin are coronavirus [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Irina Loghin și familia sa trec prin momente grele. Soțul cântăreței de muzică populară a fost diagnosticat pozitiv cu SARS-CoV-2. Femeia a discutat public despre situația delicată din familia lor, dar și despre cum se simte soțul ei.

„Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spital care trebuie.”, a declarat Irina Loghin, pentru RTV.

Irina Loghin trece prin momente de cumpănă. Soțul cântăreței are CORONAVIRUS

Cântăreața de muzică populară a adăugat: „Chiar testele care au ieșit, am aflat că trebuie să faci 2-3 teste, este ceva o neînţelegere între toate testele, multumesc lui Dumnezeu mă simt bine, am poftă de mâncare nu am probleme şi e bine ca am venit si eu. Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului.

Felicitari pentru spital. E ordine şi curăţenie eu credeam că e îngăleală, este ordine ordine, parcă nu sunt internaţi oameni pe aici.”

soțul irinei loghin are coronavirus [Sursa foto: google]

Citeste si: Noi reguli în România: Hotărârea de Guvern a fost adoptată!

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citeste si: Câte focare de coronavirus sunt active în Buzău?

Citeste si: Arafat: „Scenariul cel mai grav a fi să rămânem fără capacitate de terapie intensivă”

Cum se simte Ion Cernea acum

În prezent, soțul Irinei Loghin se află sub observație medicală. Ion Cernea are o stare de sănătate stabilă. Bărbatul a făcut sport de performanță, lupte greco-romane, activând la clubul Dinamo București. El a ajuns să câștige medalia de argint la Jocurile Olimpice din 1960, la Roma și bronzul la Jocurile Olimpice din 1964, la Tokyo.

soțul irinei loghin are coronavirus [Sursa foto: google]

Citeste si: Cum îți dai seama dacă ai coronavirus? Este vorba despre cel mai frecvent și ciudat simptom

Irina Loghin și Ion Cernea sunt căsătoriți de mai bine de 45 de ani. Ei s-au cunoscut în tinerețe, prin intermediul lui Benone Sinulescu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI