Close sidebar
Close sidebar

Soțul Nadiei Comăneci a împlinit 61 de ani! Fosta mare gimnastă a apărut la petrecere într-o rochie sexy! FOTO

Nadia Comăneci și Bart Conner s-au căsătorit în 1996 și au împreună un copil, pe Dylan.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Nadia Comăneci și Bart Conner s-au căsătorit în 1996 și au împreună un copil, pe Dylan. Cea mai mare gimnastă din istorie și fostul campion olimpic american locuiesc în Norman (Oklahoma), unde dețin o școală de gimnastică destinată tinerelor talente.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Citeste si: Octavian Bellu, felicitat de ziua lui de o mare campioană! ”La mulți ani cu sănătate și bucurii, “nenea” Tavi!”

Zilele trecute, Nadia și-a serbat soțul, care a împlinit 61 de ani, la petrecerea aferentă fosta mare campioană purtând o rochie sexy, cu despicătură.

Ajunsă în Statele Unite pe 1 decembrie 1989, după ce a fugit de regimul comunist din România, Nadia rămâne și astăzi simbolul perfecțiunii în gimnastică, fiind foarte apreciată de americani, care o invită în tot felul de show-uri tv de renume. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI