Close sidebar
Close sidebar

Soțul studentei criminale de la Timișoara și-a schimbat locul de muncă! Claudiu s-a mutat în Germania

Claudiu Șatran este soțul lui Carmen Bejan, studenta din Timișoara condamnată la ani grei de pușcărie după ce a ucis un bărbat în 2011.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

În 2011, Carmen Bejan, o studentă la Facultatea de Medicină din Timișoara, a fost condamnată la 20 de ani de închisoare după ce – împreună cu iubitul ei de atunci – a omorât și tranșat un bărbat care o amenințase cu violul. În detenție, în 2012, Carmen s-a măritat cu Claudiu Șatran, un condamnat care executa o pedeapsă pentru trafic de droguri. Eliberat condiționat un an mai târziu, Claudiu și-a găsit un job de șofer de tir pe curse internaționale, prilej cu care a apucat să străbată toată Europa, bifând și câteva concedii exotice, cu părinții, în America Centrală și de Sud. 

Citeste si: Tânăr, înjunghiat mortal în Gara de Nord din Timișoara

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Zilele trecute, soțul lui Carmen Bejan și-a informat amicii virtuali că și-a schimbat locul de muncă, preferând acum să fie angajat al unei companii de transport cu sediul la Nurnberg (Germania), acolo unde va primi un salariu evident mai mare decât la precedentul job. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI