Close sidebar
Close sidebar

Spectacol fabulous, oferit de cei mai mari DJ din lume, la Neversea. Imagini de la cel mai mare festival de la malul marii

Spectacol fabulous, oferit de cei mai mari DJ din lume, la Neversea. Zeci de mii de oameni s-au distrat de la apus, pana la rasarit. Pe plaja Modern din Constanta a fost nebunie curata.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Adio, inhibitii, reguli si alte lucruri plictisitoare. Pentru zeci de mii de turisti din Romania si din intreaga lume, Neversea este, timp de 3 zile, taramul libertatii.

Acesti doi baieti din Focsani au adus la malul marii un nou tip de distractie: dansul in carca.  Acum, schimb de roluri.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Baietii cu joaca, fetele cu stilul.  Domnisoarele s-au pregatit pentru festival cu ochelari, coafuri la moda si cele mai colorate accesorii.

Distractia a tinut pana dimineata, iar artistii- printre care Rita Ora si Lost Frequencies- au facut un spectacol total.

In main-event Tiesto, unul dintre cei mai mari DJ din lume, a urcat pe scena si a dezlantuit nebunia.

Marea petrecere de la Neversea se incheie abia luni dimineata. Pe cele 7 scene vor mai urca Dua Lipa, Jason deRulo Fatboy Slim, Afrojack si multi, multi altii.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI