Close sidebar
Close sidebar

Spitalul de Boli Infectioase din Constanta le ofera bolnavilor peste stricat si mamaliga cu viermi

Ati face bine sa evitati mancarea din spital, pentru ca nu riscati sa plecati acasa mai bolnav decat ati intrat pe usa institutiei. Mai multe mame, internate in spital alaturi de copiii lor s-au plans ca au primit peste urat mirositor si mamaliga cu viermi.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Totul s-a intamplat la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta! Mancarea nu ar fi fost gatita in spital, ci ar fi fost livrata de catre o firma de catering. Culmea, aceeasi firma de catering fusese amendata in urma cu cateva luni! Inspectorii de la Protectia Consumatorului au gasit atunci mai multe ingrediente expirate in bucatarie!

"Pestele mirosea ingrozitor... ne-am uitat mai atent si la mamaliga si era plina de viermisori. Ni s-a spus ca este preparat termic viermele", a declarat una dintre mame.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Personalul spitalului a fost instiintat si s-au facut sesizari la Directia de Sanatate Publica, urmand sa se faca verificari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI