Primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cârjan, a declarat faptul că miercuri, instituţia medicală care de mai bine de un an a primit exclusiv bolnavi de COVID-19 şi-a redeschis porţile şi pentru celelalte categorii de pacienţi.

Totodată, primarul din Râmnicu Sărat a făcut apel la toți locuitorii din oraș să ţină cont de câteva recomandări: să respecte întocmai regulile impuse de pandemie şi de măsurile de organizare, să manifeste înţelegere şi respect faţă de întregul personal ce deserveşte spitalul.

"Este un act prin care normalitatea îşi reintră în drepturi, iar râmnicenii şi toţi locuitorii din zonele limitrofe se vor simţi, din nou, în siguranţă. Fac apel la toţi cei care au nevoie de servicii medicale şi vor merge la spital în perioada următoare să ţină cont de câteva recomandări: să respecte întocmai regulile impuse de pandemie şi de măsurile de organizare, să manifeste înţelegere şi respect faţă de întregul personal ce deserveşte spitalul. Ne aflăm încă în plină pandemie, iar activitatea spitalului, modul în care sunt organizate circuitele pentru accesul pacienţilor, implică eforturi suplimentare din partea medicilor şi personalului de îngrijire. Trebuie să-i protejăm, deci, să-i susţinem şi, mai ales, să-i respectăm! Să le dorim sănătate şi putere pentru a putea face faţă situaţiilor care vor apărea!", a transmis primarul din Râmnicu Sărat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: A fost înființat un call center prin care rudele pacienţilor COVID se pot interesa de starea de sănătate a acestora

4 persoane neinfectate cu COVID-19 au fost internate în spital

Se pare că miercuri au fost deja internate patru persoane care nu sunt infectate cu COVID-19 în Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. 

Patru persoane neinfectate cu COVID-19 s-au internat în Spitalul Municipal Râmnicu Sărat[Sursa foto: PixaBay]

"În sfârşit revenim la normalitate, iar spitalul îşi deschide porţile şi pentru pacienţii cu patologia non COVID-19, după o lungă perioadă în care au fost păgubiţi de asigurarea asistenţei medicale în Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Avem deja internate patru persoane. Sunt pacienţi internaţi în secţia de Chirurgie şi Obstetrică-Ginecologie. Sunt pacienţi din zonele arondate Râmnicului şi din oraş. Au patologii chirurgicale şi este şi o gravidă care trebuie urmărită", a declarat directorul medical al Spitalului Râmnicu Sărat, Felicia Vasile.

Citeste si: Caz șocant: un bebeluș în stare gravă după ce a fost lovit în somn de tatăl lui

Câte cazuri de coronavirus sunt în Buzău

În spitalul de la Râmnicu Sărat mai sunt internate 37 de persoane cu COVID-19, după ce săptămâni la rând numărul pacienţilor pozitivi a fost de peste 100-130. La ultima raportare, în Buzău au fost confirmate cu coronavirus doar 10 persoane. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si