Close sidebar
Close sidebar

Sportiv celebru si-a batut sotia in fata copiilor

Scandal de proportii in lumea sportului dupa ce celebrul traitlet rus Roman Paramonov a fost acuzat ca si-a batut cu salbaticie fosta sotie, ciclista Nadezhda Semenyuk, chiar in fata unuia dintre cei trei copii ai cuplului.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


Scandalul ar fi pornit de la pensia alimentara pe care triatletul ar trebui sa o plateasca pentru cei trei copii. Martorii spun ca acesta a batut-o mai rau ca pe un animal. Femeia a avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce s-a ales cu rani la cap, nasul spart si multiple leziuni. Fiul lor a vazut cum mama sa este batuta cu salbaticie chiar de tatal lui.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Avocatul sportivului a refuzat sa comenteze incidentul.
Persoane apropiate mamei celor trei copii spun ca nu este pentru prima data cand femeia este batuta de catre starul Rusiei, Roman Paramonov, asupra caruia nu s-a luat nicio masura, spre indignarea celor care au vazut cum isi agreseaza fosta sotie.

Scandalul are loc in contextul in care presedintele rus Vladimir Putin a redus recent pedepsele in cazul abuzurilor domestice, scrie Daily Mail.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI