Close sidebar
Close sidebar

Stare de alerta la metrou! Tatal a zece copii, impins sub rotile trenului de un adolescent

Un barbat a fost impins in fata metroului de un adolescent si la murit la scurt timp dupa incident la spital din cauza ranilor suferite.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul, in varsta de 65 de ani, tatal a zece copii, se indrepta spre casa, dupa ce avusese o contradictie cu angajatii de la asigurari sociale, pentru ca dosarul sau fusese avizat pentru primirea unui venit suplimentar, dar inca nu ii parvenise cecul.

Oribila crima a avut lo celebrul cartier Brooklyn din New York, iar autorul este un adolescent in varsta de 18 ani, care l-a lovit pe barbat si apoi l-a impins pe sine, scrie New York Post, citat de 3dots.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Jacinto Suarez avea zece copii, iar familia este disperata.

”Nu ne vine sa credem ce s-a intamplat. Suntem in stare de soc. inainte de-a pleca de acasa, glumise spunand ca nu se va intoarce pana cand nu va avea cecul in mana. Era intotdeauna zambitor, gata sa spuna o gluma prostuta, N-a deranjat pe nimeni, niciodata si nu stiu de ce l-ar fi putut agresa cineva”, a declarat jurnalistilor americani unul dintre copiii sai.

Suarez a fost lovit, si apoi impins pe sinele metroului de un adolescent cu probleme psihice, care in momentul arestarii sale de catre politisti, le-a vorbit acestora despre diavol.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI