Situația s-a agravat în cazul fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Rinichii lui Mario Iorgulescu nu mai funcționează cum trebuie, iar medicii de la Spitalul Elias au decis că trebuie să fie conectat la aparate, pentru ca rinichii lui să poată fi ajutați în mod artificial, potrivit Antena 3.

Mario Iorgulescu

Citeste si: Cristian Tudor Popescu, reacție dură cu privire la accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Rinichii lui Mario Iorgulescu au încetat să mai lupte, iar cadrele medicale au decis că este nevoie de dializă pentru ca tânărul să fie ținut în viață. În plus, se pare că starea lui de sănătate este una delicată.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Mario Iorgulescu a nenorocit o familie. Tatăl victimei: ”Copilul meu era aruncat pe jos”

Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu se află internat la Spitalul Elias din Capitală de o săptămână, în urma unui accident grav pe care l-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminica trecută, pe șoseaua Chitilei.

Citeste si: Anunț de ultimă oră: Organele lui Mario Iorgulescu au cedat

Sțmbătă apăruseră noi informaţii cu privire la starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, după ce tânărul a fost implicat într-un accident rutier. Din păcate, se pare că medicii de la Spitalul Elias au fost nevoiţi să-l bage pe dializă.

Potrivit evz.ro. organele tânărului în vârstă de 24 de ani au început să cedeze, iar medicii l-au băgat pe dializă. Starea lui este critică și riscul de deces a crescut fulminant.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si