Close sidebar
Close sidebar

Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat. Rinichii lui au cedat

Vești noi despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Situația fiului lui Gino Iorgulescu este destul de gravă și pare că starea sa s-a agravat în doar în câteva ore.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Situația s-a agravat în cazul fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Rinichii lui Mario Iorgulescu nu mai funcționează cum trebuie, iar medicii de la Spitalul Elias au decis că trebuie să fie conectat la aparate, pentru ca rinichii lui să poată fi ajutați în mod artificial, potrivit Antena 3.

Citeste si: Cristian Tudor Popescu, reacție dură cu privire la accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Rinichii lui Mario Iorgulescu au încetat să mai lupte, iar cadrele medicale au decis că este nevoie de dializă pentru ca tânărul să fie ținut în viață. În plus, se pare că starea lui de sănătate este una delicată.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Mario Iorgulescu a nenorocit o familie. Tatăl victimei: ”Copilul meu era aruncat pe jos”

Mario Iorgulescu se află internat la Spitalul Elias din Capitală de o săptămână, în urma unui accident grav pe care l-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminica trecută, pe șoseaua Chitilei.

Citeste si: Anunț de ultimă oră: Organele lui Mario Iorgulescu au cedat

Sțmbătă apăruseră noi informaţii cu privire la starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, după ce tânărul a fost implicat într-un accident rutier. Din păcate, se pare că medicii de la Spitalul Elias au fost nevoiţi să-l bage pe dializă.

Potrivit evz.ro. organele tânărului în vârstă de 24 de ani au început să cedeze, iar medicii l-au băgat pe dializă.

Starea lui este critică și riscul de deces a crescut fulminant.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI