Close sidebar
Close sidebar

Statea in pat si dintr-o data hainele i-au luat foc! Femeia din Arad a ajuns in coma la spital

Un barbat si o femeie din judetul Arad au fost transportati la spital, miercuri, cu arsuri grave, dupa ce au luat foc incercand sa aprinda soba din casa cu un combustibil lichid. Focul nu s-a propagat in locuinta, dar femeia era imobilizata la pat in momentul in care i-au luat foc hainele, cei doi raniti fiind gasiti dupa aproximativ o ora de catre o persoana care ii ingrijea.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc in orasul aradean Chisineu-Cris, victime fiind un barbat de 62 de ani si mama sa, de 84 de ani.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, George Plesca, victimele au fost descoperite in casa de catre o femeie care se ocupa de ingrijirea lor, dupa aproximativ o ora, aceasta solicitand ajutor la 112.

Pompierii sositi au constatat ca victimele aveau hainele arse si erau ranite grav, in stare de inconstienta, dar focul nu s-a propagat in locuinta.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

“Barbatul a incercat sa aprinda focul in soba cu ajutorul unui lichid inflamabil, dar vaporii rezultati au produs o flama. Hainele barbatului s-au aprins si el ar fi cazut peste femeie, care se afla langa soba, imobilizata in pat din cauza unor afectiuni. Ambele persoane au suferit arsuri grave, fiind preluate de o ambulanta si de elicopterul SMURD ”, a declarat Plesca.

Victimele au ajuns la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, medicii afirmand ca femeia este in stare de coma.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI