Un baietel in varsta de 3 ani, care locuia doar cu bunicii, dupa ce parintii plecasera la munca, a fost gasit infometat si deshidratat langa trupurile fara suflare ale batranilor.

Pentru ca nu ii mai vazusera pe cei trei de cateva zile si pentru ca nimeni nu raspunsese la usa, vecinii s-au alarmat si au chemat politia. Cand au deschis usa, au inlemnit. Plangand, baietelul in varsta de 3 ani statea in pragul usii, rostind de nenumarate ori cuvintele: "bunicule", "bunico".

Vizibil infometat si deshidratat, baietelul a fost dus de urgenta la spital. Parintii baiatului au fost contactati si acestia sunt deja in drum catre Taiwan, acolo unde s-a petrecut tragedia.

Nimeni nu stie care a fost cauza mortii celor doi soti. Nu exista semne de intrare prin efractie in locuinta si, potrivit unor surse din ancheta, acestia nu ar prezenta urme de violenta pe corp.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Se pare ca femeia avea probleme cu inima, iar barbatul fusese operat pe pe creier in urma cu 10 zile.
De asemena, amchetatorii iau in calcul si o posibila intoxicare cu monoxid de carbon, desi aceasta ar fi trebuit sa il afecteze si pe micut.

O ancheta este in desfasurare in acest caz.

O alta varianta ar fi aceea ca barbatul a decedat primul din cauza unuor complicatii post-operatorii si ca sotia acestuia a suferit un infarct atunci cand l-a vazut.

Sursa: Mirror 

Sursa foto: Asia Wire
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si