Peste 81.000 de candidati la BAC dintre cei 113.981 de absolventi au reusit sa obtina certificatul de utilizator experimentat la limba romana, asta insemnand 71,59% din totalul candidatilor. 20,21% sunt utilizatori avansatiu si 8,20% sunt la nivel mediu, anunta cei de la Ministerul Educatiei.

Pentru susţinerea probei orale la limba romana s-au inscris 116.197 de absolventi si au fost prezenti 113.999, 18 dintre acestia fiind eliminati pentru tentative de frauda, a precizat aceeasi sursa.



Probele scrise ale examenului de Bacalaureat din prima sesiune vor incepe luni, 4 iulie, cu examenul la Limba si literatura romana, urmat pe 5 iulie de testarea la limba si literatura materna, pe 6 iulie cu proba obligatorie a profilului si pe 8 iulie cu proba la alegere a profilului si specializării.

Rezultatele vor fi afisate pe 12 iunie pana la ora 16:00.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si