Close sidebar
Close sidebar

Statul roman vrea sa investeasca peste 280 de milioane de euro pentru achizitia a 4.200 de ambulante

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) pregateste, pentru aceasta luna, o licitatie de cumparare a 4.200 de ambulante, contractul fiind estimat la 282,4 milioane de euro, fara TVA, pe urmatorii patru ani, scrie Profit.ro.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Achizitia se va desfasura prin procedura de licitatie deschisa online, cu faza finala licitatie electronica, in vederea incheierii de acorduri- cadru cu maxim 5 (cinci) operatori economici, cu pret fix in euro, fara reluarea competitiei la incheierea contractelor subsecvente. Contractele subsecvente se vor incheia in lei la cursul BNR din ziua anterioara incheierii contractului", se precizeaza in documentele IGSU.

Din totalul vehiculelor, un numar de 1.740 vor avea tractiune 4X4, iar 1.140- 4X2.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

IGSU a fost infiintat in decembrie 2004 prin fuziunea dintre Inspectoratul General al Corpului Pompierilor Militari si Comandamentul Protectiei Civile, institutii aflate la acea vreme sub coordonarea Ministerului de Interne. Inspectoratul general si structurile judetene au in componenta 43 de centre operationale si 280 subunitati operative, cu peste 3.500 mijloace tehnice de interventie.

IGSU coordoneaza actiunile institutiilor implicate in managementul situatiilor de urgenta, asigurând si functia de punct national de contact in relatia cu organizatiile internationale guvernamentale si neguvernamentale cu responsabilitati in domeniu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI