Close sidebar
Close sidebar

Stenograme din dosarul soacrei primarului Cătălin Cherecheş, acuzată de mită: ”Totul este între noi trei, mamele, bătrânele. Tineretul nu ştie nimic”

Claudia Gliga, soacra primarului Cătălin Cherecheș a fost interceptată în timp ce încerca să negocieze achitarea primarului cu mama unei judecătoare de la Curtea de Apel Cluj.

Stefania Pavel,

Soacra lui Cătălin Chereș a încercat să ofere mită pentru a-l salva pe aceasta într-un dosar de corupție.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Claudia Gliga a fost interceptată de anchetatori chiar când încerca să negocieze cu mama unei judecătoare de la Curtea de Apel Cluj. Subiectul convorbirii a fost o pedeapsă mai blândă pentru primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș într-un dosar de corupție unde el a fost condamnat la 5 ani de închisoare.

Înregistrări șocante între Claudia Gliga și mama judecătoarei

Așadar, femeia s-a oferit să acorde mită în valoare de 50.000 euro şi 100.000 euro, sub forma preluării unei afaceri deținute de Rodica Farcaș Hîngan. În referatul DNA au apărut și stenogramele de la întâlnirile celor două femei.

Acum, socrii primarului sunt arestați preventiv pentru 30 de zile.

Membrii din familia lui Cătălin Cherecheș urmează și ei să se prezinte la audieri, deoarece chiar și mama primarului ar fi știu de ”înțelegerea” făcută de soacra lui. Pe data de 24 noiembrie, Cătălin Cherecheș urmează să-și afle sentința.

Cătălin Cherecheș, soacra lui și soția.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: O nouă metodă de înșelătorie a apărut în România, în urma conflictului din Israel. Ce presupune metoda „donația”. Poliția Română: „Modul de operare este specific hoților de locuințe”

Din înregistrări reiese faptul că mama judecătoarei și Claudia Gliga s-au întâlnit într-un restaurant din mall. Discuția dintre ele a Rodica Farcaș Hîngan: Ahă

Claudia Gliga: Îi de acord sau nu-i de acord?

Rodica Farcaș Hîngan: Că în ce condiţii trebuie să fie mai blândă, cum să...Că io urmează să vorbesc cu ea.

Claudia Gliga avea deja pregătită o sumă de bani

Totodată, soacra primarului a asigurat-o pe femeie în permanență de discreție, spunând că totul este între ele.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”Să-mi ziceţi cum să fac. Io aşa fac. Dar totul este între noi trei, mamele, bătrânele. Tineretul nu ştie nimic”, a spus Claudia Glia. Discuția dintre ele a continuat, soacra lui Cătălin Cherecheș încercând să-i spună mamei judecătoarei că nu vrea ca ginerele să fie condamnat.

Rodica Farcaș Hîngan: Şi... Păi...da ea m-o întrebat şi i-am zis că nu ştiu ce cum. Adică ce blândeţe, cum să fii.

Claudia Gliga: În sensul ca să...să nu-l condamne.

Rodica Farcaș Hîngan: Ioi.

Claudia Gliga: Aia-i blândeţea. Să nu-l condamne. Că asta este o variantă: ori îl achită, ori îl condamnă. Deci, două. N-are nimic, prelungire, nu-i termen, nu...Îs două, din câte am înţeles eu.

Cătălin Cherecheș și soția sa, Tabita Gliga.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Vești noi din partea Guvernului: Se vor aloca 1,7 miliarde de lei pentru medicamente, echipamente și servicii medicale. ,,Fără bani nu putem avea un sistem de sănătate puternic''

Există și o discuție despre bani, care ar fi fost de fapt băgați într-o cutie, alături de niște prăjituri pentru ca nimeni să nu bănuiască vreo intenție.

Claudia Gliga: V-am făcut un platou de prăjituri. Ăla mi în portbagaj.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Rodica Farcaș Hîngan: Păi trebuia să aduci şi să pui acolo.

Claudia Gliga: În prăjituri? Da m-am gândit şi la varianta, da îi o pungă de cadou şi îi o cutie cu cadou. Nu se vede nimica.

Cătălin Cherecheș spune că nu știa nimic despre aceste discuții

Cătălin Cherecheș a fost trimis în judecată în anul 2018 pentru luare de mită în formă continuată și efectuare de operaţiuni financiare. Și în anul 2016 procurorii l-au mai trimis în judecată într-un alt dosar, în legătură cu săvârşirea unei infracţiuni de luare de mită, în formă continuată. 

Cătălin Cherecheș

[Sursa foto: Facebook]

Despre acest scandal primarul spune că nu știe nimic. Ba mai mult, aceste ilegalități îl dezavantajează.

„Da' de unde să ştiu eu că o cunoaşte, că trebuia să îmi spună şi mie că o cunoaşte. Hărnicii din astea de doi lei mi se par, o dată, în defavoarea mea, pe de altă parte nu e exclus să fie vreo manevră din asta... chiar intenţionat făcută, chiar şi de soacră, dacă aşa a fost ”, a spus el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI